Am inclus aceste informaţii, deoarece sunt in legătură cu conştiinţa care este ataşată campurilor de energie ale corpurilor noastre superioare şi, dacă aceste informaţii sunt tot in legătură cu corpurile superioare, despre care se  va discuta in viitor  cand o sa abordez subiectul  despre chakre, ele vin dintr-o sursă diferită şi prezintă un alt punct de vedere in ceea ce priveşte subiectul campurilor de energie superioare şi al capacităţilor naturale innăscute ale conştiinţei Sinelui nostru Divin.

  1. 1.      Corpul Electromagnetic

 

„Acest corp-vehicul codifică corpul vostru fizic direct in alte regiuni ale conştiinţei din universul local, prin intermediul tuturor undelor electromagnetice. Vehiculul electromagnetic trebuie să lucreze prin ,Corpul Christic al Supraeului’ sau cu un Maestru al Luminii, dacă lucrarea implică mai multe spectre electromagnetice … Vehiculul electromagnetic trebuie incărcat cu lumină, inainte de a putea trece pragul masei negative”.

  1. 2.      Corpul Epi-Cinetic

 

„Plasma biologică folosită de corpul de energie vibratorie pentru proiecţie şi teleportare in cadrul aceleiaşi dimensiuni, Corpul Epi-Cinetic, este vehiculul vibratoriu al conştiinţei care poate trece dincolo de paradigmele cinetice comune ale vitezei şi masei. Marile energii ale proiecţiei vibratorii, inspiraţiei şi echilibrarea nivelurilor conştiinţei creative cu nivelurile inconştientului şi ale subconştientului pot avea loc prin intermediul acestui vehicul de sinteză vibratorie”.

  1. 3.      Corpul/Corpurile Eka

 

„Există in corp un substrat al posibilităţilor curente directe, care precede posibilităţile de acţiune din realitatea biologică. Acesta este tot un corp, dar unul al unei Conştiinţe Superioare ce poate coordona realităţile interioare ale fiecărui vehicul al conştiinţei, prin intermediul unui selector, astfel incat timpul conştiinţei să aibă control perfect asupra ceasului biologic şi asupra realităţii lumii comune. Enoch numeşte acest vehicul ,Corpul Eka’, ce este o colecţie de mai multe relativităţi plus-minus, in funcţie de natura nivelurilor de conştiinţă. Vehiculul conştiinţei este folosit pentru călătoria in timp şi intreţine, totodată, o relaţie directă cu vehiculul fizic care este lăsat intr-un anumit punct din timpul biologic”. Acesta este corpul pe care il folosim pentru a călători in timp in vieţile noastre trecute sau viitoare – deoarece toate există in simultaneitate, iar noi putem pătrunde in diferite dimensiuni, printr-o modificare a conştientei şi a percepţiei conştiente.

  1. 4.      Corpul Gematrian

 

„Acesta este vehiculul de sinteză a luminii in corpul care e format de ,forţa de viaţă’ a lui Shekinah*, ce controlează toate relaţiile interioare ale luminii. Acest corp pregăteşte vehiculul uman să fie conectat cu Supraeul Corpului Christic. Pe plan fizic, el poate controla proporţia dintre starea plasmatică a fiinţelor vii şi materia atomicomole- culară. Corpul Gematrian este alcătuit din „forme de lumină” ce sunt folosite in activitatea creatoare a conştiinţei, inspiraţie, vindecare etc, şi care pot regla matematic fiecare meridian energetic al sistemului uman, spre

a-1 face disponibil pentru ghidarea şi energizarea corpului”

5. Corpul Zohar

„Este vehiculul-corp al ,luminii exterioare’ care permite corpului să treacă dincolo de conul de lumină al relativităţii imediate. Acest corp plasează o bandă de lumină in jurul celorlalte patru vehicule de energie ale ,incarnării’ astfel incat corpul fizic să facă diferenţa dintre spaţiul sacru al luminii şi spaţiul profan al luminii.”

* Shekinah inseamnă ,prezenţa lui Dumnezeu’ şi se referă la aspectul feminin al Sfintei Treimi. Este energia care sanctifică din interior dimensiunea materială, sau Sfantul Duh. Shekinah este manifestarea vizibilă a prezenţei divine. Într-un loc din Vechiul Testament apare ca norul care i-a urmat pe copiii lui Israel in deşert. In ebraică, termenul inseamnă, Prezenţa Divină şi este folosit pentru a simboliza spiritul şi omniprezenţa lui Dumnezeu. Se spune că Shekinah i-a apărut lui Moise in rugul care ardea şi a coborat in stalpul de fum care i-a condus pe evrei prin deşert.Shekinah a rămas pe Muntele Sinai cand s-au dat cele zece porunci.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s