Nimic nu este întîmplător… 

Dacă într-o dimineață când tu te vei trezi, vei găsi un cadou frumos, legat cu  fundițe delicate, tu ar trebui să-l deschizi înainte de a te spăla pe față, curios de ceea ce este înăuntru.

Poate că ceea ce tu vei găsi în cutie, nu este ceva ce ție îți place foarte mult, atunci tu vei vrea să pui cutia deoparte și te vei întreba ce să faci cu acel cadou numit …prezent… Însă, a două zi  când te trezești, tu primești în dar un alt cadou cu un alt „prezent”, care de această data îți place foarte mult…. O amintire de la cineva care  este acum foarte departe…o carte pe care ți-o doreai foarte mult, de la un prieten drag….. o cutie cu bomboane fine în formă de inimioară de la cineva care te iubește, sau doar o simplă floare de la cineva care și-a amintit de ține. Acest lucru se întîmpla zilnic, dar  noi nu ne dăm seamă că în fiecare zi când noi ne trezim, cadoul este acolo, în față noastră, un prezent …și avem o zi întreagă pentru a ne folosi de acest dar minunat .

Uneori acest cadou vine cu câteva griji, probleme pe care noi nu părem în stare să le rezolvăm .  Alteori vine cu tristețe, decepții, uneori cu lacrimi. Dar, alteori acest cadou este plin de surprize , fericire , succese și realizări…..

Ceea ce este important, este faptul că , în fiecare  zi vom primi un cadou împachetat special pentru noi ,  în timp ce dormim: ZIUA DE MÂINE.  Acest  cadou ne este dat  într-o cutie cu fundițe colorate , indiferent de ce zi ne aduce. Această zi, când noi ne trezim în fiecare dimineață este  PREZENTUL…..

Prezentul pe care viață ne-o oferă. Acesta nu este întotdeauna ceea ce noi ne dorim sau la ceea ce noi visam. Însă este cel mai frumos cadou  pentru noi , este  cadoul de care noi avem  nevoie cel mai mult. Deschide  PREZENTUL în fiecare dimineață , fără să te gândești la ce este în cutie. Dacă astăzi tu nu ai primit ”prezentul” pe care tu l-ai dorit , așteaptă-l pe următorul și apreciază ceea ce ai primit azi. Mâine, deschide-ți cadoul cu dragoste și entuziasm , pentru că într-o zi, visele tale, dorințele tale vor veni din interiorul cutiei, împachetate frumos pentru tine. Vieții nu-i păsa de ceea ce noi ne dorim ci doar de ceea ce noi avem nevoie. Prezentul este sărbătoarea care trebuie trăită prin învățămintele din trecut și visurile din viitor.

Îți doresc să găsești în fiecare dimineață un cadou  frumos ambalat, plin cu dragoste,  bucurii, vise împlinite, să simți prezența iubirii  și a liniștii sufletești .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s