Sunteți familiarizaţi cu amestecarea cuantelor ?
Nu prea cred.
E o teorie care afirmă că fotonii sunt perechi, separaţi de spaţiu şi timp, dar sunt mereu într-o comunicare instantanee şi inexplicabilă.
Einstein a numit-o”acţiunea ciudată de la distanţă”…ca noţiunea este foarte romantică.
Cum aşa ?
Noi interferăm unul cu altul. Chiar şi atunci când nu intenţionam, chiar şi atunci când nu vrem. Suntem conectaţi chiar şi atunci când încercam să nu fim afectaţi. Daca aveti impresia că me refer
la viaţa sentimentală, atunci aveti dreptate. Universul accelerează cu o asemenea viteză, încât, într-o zi, se va face bucăţi, şi toată materia va pluti izolată fără a mai fi conectată. Ce trist ar fi dacă oamenii
s-ar comportă în acelaşi mod. După o dezbatere interioară considerabilă, am ajuns la concluzia că riscurile contactului uman, sunt mai mult decât compensate de recompensele primite.
Partea ironica este că dacă ne-am comporta după acest tipar am fi mai conştienţi de actiunile noastre asupra celorlalţi, am acţiona mai des si am analiza mult mai putin pentru că niciodată nu vom ştii cat mai avem pană ne vom „dezintegra”, nu ştim niciodata cât de mult am accelerat.
Niciodată nu o să ştiţi dacă o să fiţi „respinşi” decat daca actionaţi. În functie de acţiune puteţi avea o reacţiune. Actionaţi acuma aşa cum va dictează sufletul. Măine poate fi prea tărziu. Chiar si nonacţiunea poate avea rezultat asupra celor din jurul dumneavoastră aşa că de ce să nu actionaţi pentru obţinearea propriilor „compensaţi”?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s