Totul în Univers pare a fi doar o vibraţie. Fiecare atom, fiecare parte dintr-un atom, fiecare electron, fiecare  ”particula” elementara , chiar şi gândurile noastre şi constiinta sunt doar vibratii. Prin urmare, putem defini aura ca un răspuns al vibraţiei electro-fotonica a unui obiect într-o anumită excitaţie externa (cum ar fi o lumină ambientală, de exemplu). Această definiţie este suficientă pentru a ne da seama ca  aura poate fi „citita”, dar cu condiţia sa ne antrenam aceasta capacitate  de a vedea vibraţiile aurei.
     Cea mai importantă proprietate a aurei pare a fi faptul că acesta conţine informaţii despre obiect.
Aura din jurul „obiectelor” care au viata (oameni, plante, animale etc.) se modifică în timp, uneori foarte rapid. Aura din jurul obiectelor non-vii (pietre, cristale, apa …) este în esenţă fixă, dar poate fi schimbata de intenţia noastră conştientă. Faptele menţionate mai sus au fost observate de către oamenii de ştiinţă din Rusia, care au folosit efectul Kirlian pentru a studia aura în ultimii 50 de ani.
   Aura din jurul omului este parţial compusa incepand de la radiaţiile EM (electromagnetice) si se întinde de la microunde, infraroşu (IR) la lumina UV.  Microundele de joasă frecvenţă şi o parte a spectrului infraroşu (caldura corpului) par a fi legate de nivelurile scăzute de funcţionare a organismului nostru (structura ADN, metabolismul, circulaţie etc). In timp ce radiatiile de înaltă frecvenţă (partea UV) este legata mai mult de activitatea conştientă, cum ar fi gândirea, creativitatea, intenţiile, umorul si emotiile.Oamenii de ştiinţă ruşi, ce sunt cu  aproximativ 5 decenii înainte de oricine altcineva în cercetarea aurei  fac experimente care sugerează că ADN-ul nostru poate fi modificat, prin influenţarea ei, cu ajutorul undelor de joasa frecventa aplicate aurei. In mare parte  frecvenţa  UV este foarte importantă şi cea mai interesantă, dar momentan este neexplorata,  iar această parte poate fi văzut cu „ochiul liber”.
     De asemenea, aura este semnătura noastră spirituală. Când vezi o persoană cu o aură luminoasă, curata, puteţi fi siguri că o astfel de persoană este bună şi avansată spiritual, chiar dacă el / ea este modest şi nu are cunoştinţă de ea. Când vezi o persoană cu o aură gri sau întunecata, sa fii aproape sigur, că o astfel de persoană are intentii neclare, indiferent cât de impresionantă, elocventa, educata, cu o imagine fizica impozanta, el / ea pare să apară.
    Prin citirea aurei este posibil sa  diagnosticam afectiuni ale  organismului (boli) cu mult înainte ca simptomele fizice să devină evidente. Prin controlul conştient al aurei dumneavoastră, puteţi chiar sa va vindecati singur.
Toata lumea are o aura. Dar majoritatea oamenilor de pe Pamant au o aura foarta slaba si ”plictisitoare”. Aceasta pare sa fie o consecinta directa a intregii lor vieti materialiste , a atitudinii negative si a suprimarii dezvoltarii constiente cultivand teama, invidia, gelozia si a alte  emotii similare. Acest tip de atitudine le suprima adevarata lor natura si atunci si aura lor este suprimata.
               Copiii si Aura
    Copiii foarte mici (până la 5 ani), pot vedea aurele in mod natural. Sugarii frecvent vad mai sus o persoană în faţa lor. Când nu le place culoarea aurei de deasupra capului, sau în cazul în care această culoare este cu mult diferită de aura părinţilor lor, ei plâng, indiferent cât de mult zâmbeşte persoana respectivă. Copiii au aura mult mai curata şi mai puternica decât majoritatea adulţilor, care sunt de obicei complet înrobiţi de lumea materialista si suprima natura lor. Necunoscand aceste aspecte ajungem sa ii inrobim si pe copii si sa ii aducem in lumea noastra materiala si astfel ei isi pierd aceasta capacitate. 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s