In zilelele noastre multe persoane continua sa creada ca exista ceva mistic, inexplicabil in terapiile alternative. Este foarte adevarat ca aceste terapii pot vindeca anumite tulburari pentru care stiinta duce lipsa de explicati. Confruntate cu stresul si frustrarile vietii moderne, multe persoane sunt afectate de îmbolnaviri de origine psihica. Aceste afectiuni ce pot lua forma unor dureri de cap, zgomote în urechi, ameteli, palpitatii, sufocari si raciri ale mâinilor si picioarelor, ramân în mare parte inexplicabile pentru medicina moderna.

Cateva cuvinte despre terapiile alternative:

Terapiile alternative inspirate din terapia orientala sunt capabile sa rezolve probleme ce par insolvabile prin metodele medicinei moderne , datorita modului sau general de abordare. Medicina orientala actioneaza pe baza credintei ca perturbarile organice se reflecta în anumite locuri de pe suprafata corporala, iar exercitarea unei presiuni sau aplicarea altui tip de tratament pe aceste locuri nu numai ca poate determina îndepartarea simptomelor, dar poate sa asigure si functionarea normala, din punct de vedere fizic, a întregului organism. Terapiile alternative ( bioenergia , transa, hipnoza ) se bazeaza pe curatarea energetica a aurei corpului fizic, pe deschiderea meridianelor energetice prin deblocarea chakrelor din corpul eteric, precum si diferite modalitati si tehnici de terapie ca: terapia Bowtech, masaj clasic, masaj shiatsu, acupunctura si moxibustie si altele.

In afară de anatomia fizică, cu sistemele sale circulator, respirator etc, există şi o anatomie ,subtilă”, care înmod normal este nevăzută.
Anatomia subtilă cuprinde aura, care înconjoară corpul fizic, şi centrele principale ale energiei psihice, sau vitale, cunoscute sub numele de chakre.

aura2aura1Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s